Beste Dokter
Beste Klant
 
Het verheugt me u op de hoogte te mogen brengen dat vanaf heden LEXmedical overgenomen is door Dalton Medical.

Dalton Medical is mijn gewenste overname partner omdat ik overtuigd ben dat zij met hetzelfde enthousiasme en dezelfde klantgerichtheid mijn activiteiten zullen voortzetten.

Dalton Medical is reeds meer dan 20 jaar distributeur van medische en esthetische apparatuur in de BENELUX, o.a. bekend van het merk Candela.

Professionaliteit, betrouwbaarheid en productkennis zijn eigenschappen die Dalton Medical sieren en die me geruststellen in een mooie toekomst voor LEXmedical.

Samen met Dalton Medical is het mijn prioriteit om deze overname zo efficiënt en correct mogelijk te laten verlopen voor u.

Hierbij is beslist dat ik in een overgangsperiode nog actief betrokken blijf en Dalton Medical zal begeleiden. De service, de trainingen en support zal nauwlettend opgevolgd worden en op dezelfde professionele manier blijven verlopen zoals u reeds vertrouwd was.

Voor de technische support zal LexTec (Alain Carlier) uw partner in crime blijven als het op onderhoud en reparatie aankomt.

Na 17 jaar vol enthousiasme LEXmedical te hebben gerund, heb ik besloten een rustigere weg in te slaan. Ik heb een klein bedrijfje opgericht, www.PowerMedic.be waarin enkel LLLT lasertjes worden aangeboden. Dit zijn lasertjes die vooral gebruikt worden in de sport- en de dierengeneeskunde.

Graag wil ik u bedanken voor de mooie en goede samenwerking, voor de waardering en de steun die ik mocht ervaren.

U kunt uiteraard nog bij mij terecht voor al uw vragen, maar naar de toekomst toe zult u contact mogen opnemen met Fran Van Hove, de contactpersoon voor Dalton Medical BELUX.

Fran Van Hove:
Mobiel: +32 476 69 40 40
Email: fran@daltonmedical.be

Dalton Medical:
Tel: +31 162 744 444
Email: info@daltonmedical.nl
www.daltonmedical.nl

 

Bericht gepubliceerd op
09/05/2022 - 11:21

Terug naar het overzicht